Marathon Parijs vs. La Chaîne de l'Espoir

by Jan Henk Dubbink for La Chaîne de l'Espoir

Raised
 565
Target
 500

About my fundraiser

Marathon de Paris 2013,

Beste Allemaal,

De meesten zullen wel denken: "niet weer hè" of "wanneer eindigt deze reeks"? Excuses daarvoor. Ik heb via de marathon in Amsterdam een weekendje Parijs gewonnen en laat dat nou net de Europese stad zijn die ik al wel meerdere malen heb bezocht. Vandaar een combinatie met de marathon van Parijs en vandaar weer de combinatie met een goed doel. Omdat het kan!

Ik ga de 42,195km door het centrum van Parijs sjouwen voor 'La Chaîne de l'Espoir' oftewel 'de keten van hoop' (in het Nederlands klinkt het altijd net iets minder chique). Deze humanitaire organisatie heeft het zelfde bouwjaar als ik en is ontstaan uit een 'uit de hand gelopen' programma binnen 'Artsen zonder Grenzen' en zet zich hedendaags als zelfstandige organisatie in voor medische hulp en onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden. (meer info: http://www.chainedelespoir.org/ [klik op Britse vlag rechtsboven voor Engels])

Persoonlijk vind ik dat deze charity goed werk verricht die gericht is op kinderen in ontwikkelingslanden en op belangrijke pijlers die in het Westen wel vanzelfsprekendzijn: Onderwijs en Medische hulpverlening.

Ik kan het zeer waarderen als u me zou willen helpen door een donatie te doen die 100% naar La Chaîne de l'Espoir gaat en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum, het is gemakkelijk en veilig! De opmerking over fiscaal aftrekbaar in het betaalproces wil zeggen dat je het van je belastbaar inkomen kan aftrekken (positief dus ;)).

Mocht het onverhoopt niet lukken dan kun je het òf contant òf via mn bank (939354993, tnv DubbinkJH, Hardenberg, ovv espoir + 'je naam') overhandigen. Ik zal 100% van de donaties dan doorstorten.

Doneren kan via de oranje 'Doneer' button.

Hartelijk dank voor uw hulp!


PS. 'de eindtijd-voorspel-actie wordt ook weer actief t.z.t.'

UPDATE:
UW DONATIE KOMT TEN GOEDE AAN EEN NEURO-CHIRURGISCHE MISSIE IN TOGO, AS JUNI!

News (1)

  • Lauren Tapp (Chargée de projets): "Your fundraising will contribute to the funding of a medical mission of neuro-surgery, which will take place next June in Togo."

    Jan Henk Dubbink - 3/3/13

  • -

Donations ()

Make the first
La Chaîne de l'Espoir
Nés pauvres dans des pays pauvres, des milliers d'enfants gravement malades ou blessés sont condamnés à mourir ou à rester infirmes alors qu'un acte chirurgical simple peut définitivement leur offrir une vie normale. Face à cette réalité notre mission est de soigner le plus grand nombre d'enfants malades et de permettre à des enfants pauvres d'aller à l'école. Ensemble, sauvons des enfants !